Om mimer

Mimers brønd

Hos Mimer tror vi på, at alle kan have brug for hjælp og at det er helt i orden at søge råd og vejledning. Det er faktisk ofte det bedste valg. Vores mission er at fremhæve vigtigheden af at søge hjælp, og vi ønskede et navn, der indkapsler dette budskab.

Inspirationen til vores navn kommer fra nordisk mytologi, hvor selv gudernes leder, Odin, søgte visdom og råd ved Mimers brønd. Denne fortælling om, at selv de mægtigste kan drage fordel af rådgivning, talte til os. Derfor valgte vi navnet Mimer som en påmindelse om, at styrke ofte ligger i at søge og modtage god vejledning.

Velkommen til Mimer – hvor visdom og vejledning mødes.

Vores mission er at gøre drømme til virkelighed!

Vi mener at alle skal have lige mulighed for at forfølge sine drømme. Det handler om at finde sin rette plads i uddannelsessystemet, for gør man først det, kan alle brillere. Også selvom man ikke fik det højeste gennemsnit med fra gymnasiet. Derfor kæmper vi for, at du får mulighed for at komme i betragtning til en plads på dit drømmestudie.

Vi forbereder dig til studiet

Siden 2018 har vi hjulpet ambitiøse unge med at klare optagelsesprocessen til universiteterne, erhvervsakademierne og professionshøjskolerne. Hvad end det drejer sig om motiverede ansøgninger, skriftlige interviews eller generiske tests, står vi klar til at hjælpe dig.

+2100

Ansøgninger

+1000

Håbefulde studerende

+700

Drømme opfyldt

Mød teamet

Hos Mimer er vi dedikerede til at hjælpe dig med at opnå dine drømme om kvote 2 optagelse. Vores erfarne og passionerede team står klar til at guide dig gennem hele processen. Klik nedenfor for at lære mere om vores medarbejdere og hvordan de kan hjælpe dig med at få succes.

Mød teamet

Om Aspiri

Aspiri er bredt kendt i universitetsverdenen, hvor vi hvert år hjælper over 25.000 studerende med deres svære universitetseksamener, hvilket vi har gjort siden 1993. Vi har særlig mange kursister indenfor økonomi, jura og medicin. Målt på hvor mange studerende vi hvert år har igennem vores kurser, er vi rent faktisk på størrelse med Danmarks 3. eller 4. største universitet. Dette gør naturligvis, at vi har et indgående kendskab til hele universitetsverdenen samt har nogle af de absolut bedste universitetsundervisere - pt. over 50 undervisere. Se vores undervisere her. Dette kendskab har vi naturligvis brugt på at lave det bedst mulige kursus til kvote 2-optagelsen.

Formålet med Mimer er at hjælpe flest mulige med at komme ind på deres drømmeuddannelse. Det er derfor vi stræber efter at give dig den bedst mulige service, og så meget hjælp du har brug for til din motiverede ansøgning.

Hvis du har nogen spørgsmål så skriv eller ring endelig til vores kundeservice eller kom forbi vores kontor og boghandel på Falkoner Allé 13, 1. sal på Frederiksberg, hvor der i dagtimerne som regel er en fagvejleder til stede. Hvis du vil være sikker på, at der er en fagvejleder til stede så skriv til os først ([email protected]) og lav en aftale, så vi ved, at du kommer. Se vores medarbejdere her.

De bedste hilsner, Stephan van Rensburg, Adm. direktør hos Aspiri

Vores milepæle

Mimer bliver stiftet, hvor ambitionen var at hjælpe håbefulde unge ind på drømmestudiet

Maj 2018

Mimer stiftes 

Mads, Magnus, Nikolaj og Carsten undrede sig over de astronomisk høje adgangskvotienter på de danske universiteter. 12,2 for International Business på CBS, 11,8 for International Business and Politics og 11,1 for Medicin på KU. De høje adgangskvotienter efterlader ikke mange chancer til unge, der har store ambitioner. Kvote 2 systemet er designet for at give en ekstra chance for afrundede mennesker, der har andet at byde på end et højt gennemsnit fra gymansiet. Problemet var bare, at ingen håbefulde ansøgere før har prøvet at skrive en kvote 2-ansøgning. Samtidig har man kun 1 chance om året. Den kombination fik os til at stifte Mimer i foråret 2018 efter selv at være optaget på CBS. Ambitionen? At hjælpe håbefulde unge ind på drømmestudiet.

August 2018

Optaget på Copenhagen School of Entrepreneurship 

I starten af August søgte Mimer om optagelse på Copenhagen School of Entrepreneurship (CSE), der er drevet af Copenhagen Business School. Efter flere screenings og samtaler blev virksomheden optaget i den eftertragtede inkubator. Med fast kontor, sparringspartnere, revisionshjælp og fri kaffe, var grundstenen lagt til at skabe Danmarks bedste personlige hjælp til uddannelsessøgning.

Mimer bliver optaget på copenhagen school of entrepreneurship og får et fast kontor med sparringspartnere og revisionshjælp
Mimer vinder cbs startup award med over 25% af alle stemmerne. Dermed støttede CBS og CSE officeitl foretagendet

September 2018

Vinder af CBS Start-Up Award 

Den første store succes! Som et led i optagelsen på CSE, deltog Mimer i konkurrencen om CBS Start-Up Awards 2018. Ud af ca. 30 deltagende virksomheder fik Mimer én af de 5 eftertragtede finalepladser. En offentlig afstemning ledte derefter til en storsejr med 25% af samtlige stemmer! Nu støttede CBS og CSE officielt foretagendet.

November 2018

Støttet af Fonden for Entreprenørskab 

Den offentlige instans, Fonden for Entreprenørskab (FFE), er skabt med det formål at støtte og øge iværksætteri i Danmark. I efteråret 2018 tildelte FFE Mimer et mikrolegat til udvikling af en platform, der kunne forbinde ambitiøse studieansøgere med konsulenter, der ønsker at gøre en forskel. Mikrolegatet betød at Mimer kunne påbegynde udviklingen af platformen.

Mikrolegat fra fonden for entreprenørskab og dermed kunne mimer påbegynde udviklingen af platformen
den første version af mimers platform bliver lanceret

August 2019

Platformen lanceres i version 1

Efter mange måneders design og udvikling lancerede vi første version af Mimer-platformen. Nu kunne konsulenter og studieansøgere nemmere end aldrig før mødes virtuelt. På denne måde blev der mulighed for at uddanne, vejlede og hjælpe studieansøgerne i et digitalt forum.

Februar 2020

Aspiri bliver ny partner 

Siden 1993 har Aspiri tilbudt eksamensforberedende kurser til studerende på de danske universiteter. Med mere end 30.000 studerende, der hvert år deltager i et kursus hos Aspiri, er virksomheden en velkendt partner i uddannelsesforløbet. Af den grund er de også den naturlige partner for Mimer. Sammen er vi stærkest, og Aspiri støtter nu Mimer og vores projekt.

aspiri bliver en ny partner og sammen står vi stærkere
mimer indgår et samarbejde med studieakademiet, der tilbyder længere kvote 2 forberedende forløb til jura, psykologi og medicin

Maj 2020

Mimer og StudieAkademiet indgår samarbejde 

StudieAkademiet tilbyder længere kvote 2-forberedende forløb til de, som søger ind på jura, medicin, psykologi, business- eller samfundsrelaterede uddannelser. Med en samarbejdspartner som StudieAkademiet kan Mimer nu tilbyde den fulde forberedelse til håbefulde studieansøgere. Vi glæder os til sammen at hjælpe så mange som muligt ind på drømmestudiet.

Spørgsmål? Kontakt os i dag

Udfyld formularen og få gratis hjælp og vejledning