Daniel

"Hurtig, effektiv og fejlfri!"

08.01.2020

"Grundet et rigtigt dårligt snit fra gymnasiet, har jeg haft ret ondt i maven over, at min drømmeuddannelse i år havde en kvotient på 10,7!
Hvis man halverer snittet, har man ca. hvad jeg gik ud gymnaiset med for ca. 6 år siden. Jeg har ændret mig meget siden hen. Jeg har fået et godt arbejde og god forudsætning for, at jeg kan blive optaget på uddannelsen. Dog er mit snit stadigvæk ringe, og det vil følge mig resten af mit liv - og også i selve ansøgningsprocessen, da de stadig vil kigge på mit snit.

Jeg kontaktede LetMimer (Gokvote2) for at få skræddersyet en god kvote 2 ansøgning. Jeg vil maximere mine chance og overshine, så mit dårlige snit ikke trækker alt for meget ned i helhedsvurderingen.

eg søgte hjælpen sent om aftenen, og da jeg vågnede dagen efter, havde jeg allerede fået tildelt en skribent.
Skribenten sendte mig et skema, jeg skulle udfylde, så han kunne tilpasse ansøgningen bedst mine ønsker og behov. Jeg skyndte mig at udfylde skemaet og allerede samme dag, havde jeg en super velskrevet og velformuleret ansøgning klar.
Jeg gav lidt feedback, og vi rettede yderligere til. Dagen efter havde jeg det færdige produkt.

Jeg har efterfølgende sendt den videre rundt i mit netvært, for at få andre øjne på det.
Jeg har fået en hardcore korrespondent/journalist fra DR til at gennemlæse ansøgningen. Hun tjekkede efter sproglige og grammatiske fejl. Ansøgningen var fejlfri og hun roste den til skyerne!

Jeg vil selv mene, at jeg OK til at skrive og udtrykke mig selv skriftligt.
Jeg var dog i tvivl om opbygningen og hvad en god kvote 2 ansøgning skal indeholde. Dette kunne LetMimer (GoKvote 2) hjælpe mig med.

Specielt tak til Brian, der har været min skribent i forløbet."